Lång erfarenhet inom hårlaser

En hårlaser höjer energinivån i hårcellerna med hjälp av energin från det röda laserljuset. Celldelningen triggas då igång så att byggstenarna till varje hårstrå blir fler.

Rätt typ av laser och användning av denna kan effektivt bromsa håravfall och stimulera återväxt.

Hårlaser mot tunnhårighet och håravfall

Nordic Hair Clinic har erbjudit hårlaser mot tunnhårighet och håravfall sedan starten 2006. Vi lägger ett individuellt behandlingsprogram med kontinuerliga uppföljningar under hela behandlingen.

Många väljer laser för att det känns skönt att kunna utföra behandlingen i sitt eget hem.

Hyra eller köpa

Som kund kan du välja att antingen hyra eller köpa din laserhjälm. I många fall blir det mer kostnadseffektivt att köpa hjälmen samt att man då alltid har den kvar vid eventuell upprepning.

Vid köp gäller 12 månaders garanti och vi finns tillhands för frågor och möten under hela behandlingen.

Pris

Laserhjälm för hemmabruk
Dermalaser 100DL

 köp

25 000 SEK

 hyra 

3 000 SEK / månaden

 

Dermalaser 100 DL – Laserhjälm för hemmabruk

På Nordic Hair Clinic använder vi laserhjälmar från Dermalaser för hemmabruk. Behandlingen kan ske var som helst vilket gör det lätt att hitta sin egen plats och tid. Ljuset från lasern känns inte förutom att det kan bli svagt ljummet efter ett tag.

Dermalaser 100 DL är en av marknadens mest effektiva lasrar för att bromsa håravfall och ger de bästa möjligheterna till återväxt. Denna modell har 100 dioder med 10mW styrka – dubbelt så kraftiga dioder som någon annan laser på marknaden, vilka brukar ligga på max 3-5mW. Våglängden på lasern är 650nm.

Dioderna är till skillnad från många andra modeller riktade rakt mot huden även på sidorna. Laserljuset tränger då djupare in i huden och mindre ljus reflekteras bort.

Hjälmen är mycket lätt och smidig att ta med sig. Den sitter bekvämt och bra på huvudet då passformen testades noggrant innan utveckling.