Hårtransplantation

Den enda permanenta behandlingen för ytterligare hårväxt

Vid en hårtransplantation flyttas hår från ett område som är rikt på hår, till ett område där ökad hårväxt önskas. De transplanterade hårsäckarna växer fast redan inom 24 timmar och börjar omgående producera ett naturligt hår.

Håret som flyttas är genetiskt kodat att inte falla av vilket gör att de transplanterade håren växer för evigt. En hårtransplantation är därför en permanent behandling för ytterligare hårväxt. Det är en behandling som innebär att flytta hår, inte bota håravfall.

Från små justeringar till att fylla stora ytor

Nordic Hair Clinic samarbetar med ett internationellt team av specialister inom området. Under åren har vi genomfört många olika typer av hårtransplantationer och tillgodosett varierande behov hos män och kvinnor.

Hjässa, vikar och hårlinje är de tre områden där de flesta önskar en ökad hårväxt. Transplantation av hår går även att göra till mindre områden som ögonbryn och skäggväxt.

Ingreppens omfattnings varierar således från mycket små kosmetiska justeringar så som att flytta hårlinjen några millimeter till att fylla ut stora ytor.

Läs mer om de olika områdena här.

80 % av ett lyckat resultat beror på konsultationen

En hårtransplantation kräver noggrann planering och stor eftertanke av dig som planerar att genomgå ett ingrepp. Vi brukar säga att 80 % av ett lyckat resultat beror på konsultationen. Där går vi igenom dina individuella förutsättningar, dina förväntningar och det önskade resultatet.

Det är viktigt för oss att du som kund ges möjlighet att i lugn och ro få veta vad som är medicinskt möjligt utifrån givna omständigheter. Vid konsultationen diskuteras även priset vilket påverkas av ingreppets omfattning och hur mycket hår som flyttas.

Läs mer om ingreppet här!

Pris

Priserna för en hårtransplantation varierar och beror på ingreppets omfattning, ditt utgångsläge och önskat resultat. Det är viktigt att komma ihåg att antal grafts endast betyder något utifrån just dina förutsättningar.

Vid konsultationen ser vi hur många grafts som kommer att krävas för ett optimalt resultat och då fastställs också pris för ingreppet.

1500 grafts 39 000 SEK
2000 grafts 45 000 SEK
2500 grafts 49 000 SEK
3000 grafts 53 000 SEK
3500 grafts 57 000 SEK

 

Ögonbrynstransplantation
22 000 – 32 000 SEK

Boka en gratis konsultation

Vad som passar en bäst är individuellt. Boka en gratis konsultation med en av våra experter så hjälper vi dig hitta rätt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.