PRP (Platelet Rich Plasma)

100% Naturligt. 100% Säkert. 100% Dig själv.

PRP står för ”Platelet Rich Plasma” där Platelet är engelska och betyder blodplättar (trombocyter). Dessa består av en stor mängd olika tillväxtfaktorer – kroppsegna proteiner med stark positiv inverkan på aktiviteten i cellerna.

Behandlingen med PRP innebär att koncentrerade tillväxtfaktorer utvinns och injiceras direkt i områden i behov av läkning och stimulans. PRP har länge tillämpats inom kirurgi och idrottsmedicin men har på senare år även börjat användas i estetiska syften – till att förbättra hår och hud.

Behandlingen är 100 % naturlig och riskfri då endast kroppsegna ämnen används

Ledande i Sverige inom tillämpad PRP

Nordic Hair Clinic är ledande i Sverige inom tillämpad PRP. Vi har utfört fler än 2,500 behandlingar på kvinnor och män i olika åldrar och med olika behov.

Genom att ha testat och utvärderat samtliga tillverkare i Europa och USA av klinisk utrustning för PRP-framställning kan vi garantera att de hjälpmedel och metoder vi använder oss av håller högsta vetenskapliga och tekniska kvalitet.

Pris PRP hår & hud

Från 4300 kr

Vi brukar rekommendera tre till fyra behandlingar för att på ett bra sätt aktivera de positiva processer i kroppen som PRP ger upphov till.

Exakt hur många behandlingar som krävs beror på ditt utgångsläge vilket vi diskuterar under konsultationen.

PRP HÅR

Bromsar håravfall och stimulerar tillväxt

När hårsäckarna injiceras med tillväxtfaktorer startar en mängd positiva reaktioner i huden. Tillväxtfaktorerna signalerar till stamcellerna runt varje hårstrå att produktionen av hårceller ska öka vilket betyder fler byggstenar till varje hårstrå.

Läs mer

PRP Hud

Korrigerar & förebygger hudens vanligaste ålderstecken

Vid behandling av huden gör tillväxtfaktorerna att kollagenproduktionen stimuleras och att cellförnyelsen sker snabbare – två viktiga processer som bromsar och motverkar åldrande.

Läs mer

Boka en gratis konsultation

Vad som passar en bäst är individuellt. Boka en gratis konsultation med en av våra experter så hjälper vi dig hitta rätt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.