PRP HUD

Korrigerar hudens vanligaste ålderstecken
- helt utan kirurgi 

hud2

Hur vi åldras är till viss del individuellt och beror både på genetiska och miljömässiga faktorer. De senare kan vi påverka genom livsstil och val men förr eller senare förändras huden. En minskad kollagenproduktion och en långsammare cellförnyelse är två av de största orsakerna och dessa processer börjar sakta ner redan vid 25 års ålder. 

PRP innebär att man ur blodet koncentrerar fram en plasma med tillväxtfaktorer som sedan injiceras på områden i behov av läkning och stimulans. Tillväxtfaktorerna gör att kollagenproduktionen stimuleras och att cellförnyelsen sker snabbare. Behandlingen med PRP korrigerar därigenom hudens vanligaste ålderstecken, helt utan kirurgi. Rynkor, ärr och pigmentförändringar reduceras effektivt vilket leder till förbättrad struktur och en jämnare hudton. Behandlingen verkar även mot en torr, matt hy som förlorat sin ungdomliga lyster. 

Ansikte, hals, händer och dekolletage är de fyra stora behandlingsområdena. Där är huden som mest utsatt för yttre påfrestningar. Plasman verkar jämnt i huden och resultatet blir aldrig osymmetriskt eller klumpigt.

Se före och efter bilder här. 

Reducerar rynkor

Jämnar ut olika typer av ärr

Motverkar pigmentförändringar

Ger ökad lyster

Ansikte

Hals

Händer

Dekolletage

Hur går behandlingen till?

Behandlingen inleds med att en bedövningssalva appliceras på aktuellt hudområde. Genom ett vanligt blodprov tas sedan cirka 15ml blod som centrifugeras så att de olika beståndsdelarna skiktar sig. Tillväxtfaktorerna syns sedan tydligt och kan lätt tas om hand och injiceras ytligt direkt i huden – därefter börjar din kropp arbeta. En behandling tar cirka 90 minuter inklusive bedövning.

Pris från 4300sek

Vi brukar rekommendera tre till fyra behandlingar för att på ett bra sätt aktivera de positiva processer i kroppen som PRP ger upphov till.

Läs om hur Marie-Louise, 61, upplevde behandlingen

Jag rekommenderar PRP till alla!

Läs mer